ПРОИЗВОДИ

Премиум производи со одличен квалитет и достапни цени.

ПОВЕЌЕ

ДОСТАВА

Развиена достапна мрежа на повеќе од 70 продажни локации од областа на малопродажбата и HORECA сегмент.

ПОВЕЌЕ

КОНТАКТ

Стапете во контакт со нас. Телефонски број: 078 213 042 Е-адреса: etekom_veles@yahoo.com, prodazba@www.etecompany.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ЗА НАС

И НАШАТА КОМПАНИЈА

ЕТЕ КОМПАНИ ДООЕЛ ВЕЛЕС е компанија за дистрибуција со повеќе од 20 години традиција. Ние сме специјализирани во дистрибуцијата на индустријата за храна и пијалоци со повеќе од 1000 производи во нашата понуда. Најмногу работиме со премиум брендови и нашата разновидност на производи ќе ги задоволи дури и најприбирливте.

ПОВЕЌЕ ЗА НАС

ШТО НУДИМЕ

ЕТЕ КОМПАНИ

ВОЗИЛА СО НАЈСОВРЕМЕНА ОПРЕМА

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

РАЗВИЕНА ДИСТРИБУТИВНА МРЕЖА

МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР СО ЛАДИЛНИЦИ

20

Години работно искуство

70

Продажни места

1000

Достапни производи

БРЕНДОВИ