ЕТЕ Компани

ЕТЕ КОМПАНИ ДООЕЛ ВЕЛЕС е компанија за дистрибуција со повеќе од 20 години традиција. Ние сме специјализирани во дистрибуцијата на индустријата за храна и пијалоци со повеќе од 1000 производи во нашата понуда. Најмногу работиме со премиум брендови и нашата разновидност на производи ќе ги задоволи дури и најприбирливите.

  • Вршиме продажба на висококвалитетни производи од премиум производители.
  • Истражување на пазарот
  • Селекција на производи
  • Комуникација со купувачи.
  • Достава.
КОНТАКТ

Наша Цел

Методологија на работа

Истражување на пазар
Строгата селекција на производи и контрола на квалитетот овозможува производите на ETE да се одликуваат со гарантиран квалитет по најповолни цени

Селекција на производи
Строгата селекција на производи и контрола на квалитетот овозможува производите на ETE да се одликуваат со гарантиран квалитет по најповолни цени

Комуникација со потрошувачи
Само со добра комуникација се воспоставува добар однос и соработка со потрошувачите, со кој се детерминира успехот на работењето.

Финална Достава
Последниот метод е навремената достава на вашата нарачка.